JL Metselwerken

In deze tijd is het belangrijk voor een aannemer te kunnen vertrouwen op betrouwbare onderaannemers.

JL Metselwerken denkt graag met de aannemer mee over alle facetten van het metselwerk:  logistiek, planning, routing en natuurlijk het leveren van kwaliteit. Het metselbedrijf staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en realiseert projecten voor gerenommeerde aannemers in noord Nederland.

JL Metselwerken is een familiebedrijf, de kennis op het gebied van het metselen is daarmee zeer groot.

Opleiding

Sinds een aantal jaren heeft het metselbedrijf gediplomeerde leermeester metselaars opgeleid. In samenwerking met SSPB Hoogezand worden de leerlingen opgeleid tot vaklieden. Hiermee mag het JL Metselwerken het label van erkend leerbedrijf uitdragen.

Personeel

Het personeelsbestand van JL Metselwerken bestaat uit 30 personeelsleden; 15 allround metselaars, 7 opperlieden, 8 leerling metselaars. Het gehele bedrijf is sinds 1999 VCA* gecertificeerd, waarvan 3 BHV’ers. Met het huidige personeelsbestand zijn diverse grote projecten gerealiseerd, zie tabblad projecten.

Product

JL Metslewerken is gespecialiseerd in alle metselverbanden en lijmwerk. Voor het leveren van een zo hoog mogelijk kwaliteit denkt het metselbedrijf bij grote projecten graag in een begin stadium al mee over het metselwerk. Hierdoor kan het JL Metselwerken, in samenwerking met de aannemer, de opdrachtgever en architect zo goed mogelijk informeren over de mogelijkheden/moeilijkheden van het metselwerk. Hierbij komen diverse aspecten kijken:

  • Hardheid van steen in relatie tot voegwerk / mortel (doorstrijken);
  • Eisen aan de steiger en veiligheid;
  • Planningsmatig;
  • Routing etc.

Contactgegevens

Jan Laning Metselwerken BV
Dreesdestraat 20
9301 GG Roden

Tel: 050-5032637
Tel: 06-54297120
E-mail: info@jlmetselwerkenbv.nl

KvK-nummer: 04052738